Blackmail jeugdthriller nieuwe jeugdthriller

Jeugdthriller Blackmail

Jeugdthriller Blackmail verschijnt 24-08-2021

Afgelopen week rondde ik mijn manuscript Blackmail af. Gek om het los te laten. Maar ook yes: een nieuw verhaal schrijven! Jeugdthriller Blackmail werd begeleid door (top)redacteur Femke, van uitgeverij De Fontein.

Daarna geeft super-redacteur Mirjam feedback en bespreken we de vormgeving. Dankzij de feedback van Femke en Mirjam wordt het verhaal bij elke stap in het proces van manuscript tot boek beter en beter. En tot slot zorgt de persklaarmaker ervoor dat geen woord, zin of leesteken verkeerd staat.

Op 24 augustus komt Blackmail uit. Welke passages wil ik tijdens schoolbezoeken voorlezen? Thuis lees ik stukjes voor om dat te testen. En ik denk na over de boektrailer; welke hoofdstukken ga ik daarvoor gebruiken, wie kan hoofdpersoon Tess in de trailer spelen?

En dan is er nog de schrijfwedstrijd uit Jacht: wie de winnaar is, vertel ik wanneer Blackmail uitkomt. Ik kan alvast zeggen dat deze inzending me inspireerde om een bepaalde locatie in Blackmail te schrijven.

En welke nieuwe schrijfwedstrijd komt er in Blackmail te staan? Houd Instagram in de gaten, daar post ik deze weken meer over Blackmail!

Liefs, Cis