Jeugdthriller Jacht

Waar gaat Jacht over?

Jacht in trefwoorden: Een schoolbrand, een lastige klas, privéfoto, dreigbrief, vuurlopen en een creepy dropping in een groot donker bos.

Leestip bij de Jonge Jury 2021

Jacht is genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury 2021. En daar ben ik superblij mee. Het is mijn grote droom om de prijs te winnen en ik zou het geweldig vinden als je op Jacht stemt. Dat kan via deze link: https://jongejury.nl/stemmen

Stemmen kan anoniem, maar wanneer je je naam invult, maak jij ook kans op een mooie prijs! (Op de site van de Jonge Jury lees je daar meer over.) En je mag zo vaak stemmen als je wilt.

Stemmen is belangrijk, want jouw stem telt! En als je je stem uitbrengt op Jacht: heeeeel erg bedankt! ♥️
Liefs, Cis

In het fragment hieronder tipt Lieke van het Jonge Jury Boekgenootschap Jacht aan Mel Wallis de Vries. Mel is ambassadeur voor de Jonge Jury. Ik vond het superleuk om haar en Lieke over mijn boek te horen praten.

Wat je in het interview niet hoort, maar wat ik wel weet: Lieke zit op school, en heeft nu al een spannend boek geschreven. Het heet Verborgen. Ik vind het zo knap van haar!

Lieke tipt ‘Jacht’ | Jonge Jury 2021

Boektrailer Jacht op YouTube

Leesfragment Jacht

Interview voor de Jonge Jury

Drie vragen over Jacht

Interview Jacht op Boekenmarathon, 5 november 2020.

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/boekenmarathon/5-november/boekenmarathon-s5-novembera37/

Boektrailer Jacht
Stills uit boektrailer Jacht

Kun je wegrennen uit een nachtmerrie?
Op de computer van haar docent, probeert Sam haar cijfers aan te passen. Diezelfde dag breekt er brand uit op school. De politie vermoedt kortsluiting, maar Sam twijfelt. Ze gaat op onderzoek uit, vooral ook omdat haar docent ernstig gewond in coma ligt. Dan ontvangt Sam een dreigbrief; iemand zet haar zwaar onder druk.
Een paar dagen later vertrekt de klas naar de Duitse bossen voor een dropping met een ritueel. Al snel verandert de reis in een onheilspellende nachtmerrie: Sam voelt zich opgejaagd. Heeft iemand reden om haar uit de weg te ruimen?